tiistai 26. tammikuuta 2010

Mökkireissu

Oltiin tosiaan viime viikonloppu mäkkeilemässä Elmiksen kanssa. Mukana oli enemmänkin ihmisiä ja Ilpo-mäykky ja Ilona-tanskandoggi. Vieläkään en ihan voi käsittää miten toi koira on hengissä. Se ei koko viikonloppuna tehnyt mitään muuta kun riekkunu Ilonan kanssa. Rallia ympäri pihaa aina ku olivat ulkona. Ulkona hammaspainia ja sisällä kans. Tulomatka suju vähän rauhallisemmin kun menomatka, sattuneesta syystä, mutta automatkalla selvästikkiin nukuttiin tarpeeks kun kotona oli taas energiaa. Mistä se repii tota virtaa??

Oon toooosi ylpee Elmosta, kun se on alkanu taas jälleen kerran löytämään aivojaan. Nyt sitä oikeesti kiinnostaa missä mamma on ja mitä mamma sanoo. Luoksetulokin on parantunu huimasti. Ennen se lähti lapasesta sillon tällön, eilen sain sen kutsuttua pupu jahdista. Mamman metsästäjä <3 Koht puoliin, jahka mun polvi paranee ja pakkaset vähenee, alkaa sitten uudelleen tokohinkkaus. Oon myös alottanu projektin, tee Elmolle sadehaalari (koht on taas kuraa...) ja joku ohut takki. Tilanne päivityksiä siitä sitten jossain vaiheessa.

Ollaan myös oltu Elmon, Ilonan ja Ilpon (ja tietty omistaja Tiian) kanssa lenkkeilemässä ja kuvia yhdestä reissusta löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti