keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Bc ja kävelikepit = ei hyvä yhdistelmä

Tosiaan itseni menin nyt telomaan ja kepeillä hoituu jonkin verran kävelystä, nilkuttaen loput. Ehkä sanomattakin selvää, Elmo on nyt vähän heikolla liikunta tilanteella. Se on silti tosi symppis kun se tuntuu ymmärtävän mun vammaa. Lenkillä ei vedä (vaikka energiaa on enemmän kuin tarpeeks), ei vaadi muo liikkumaan ja varoo mun polvea. Oon siirtyny sohvalle nukkumaan kun en pääse parven tikkaita ylös. Elmo on ihan innoissaan kun se saa nukkua mun jaloissa. Normaalisti se ei sohvalle saa tulla ja nyt se on ehdollistunu siihen että sohvalle voi tulla jos siin on joku viltti ja jos kutsutaan. Muuten ei tuu. :D Ei ehkä mitenkään loogisin tapa, mutta hyvin Elmo tuntuu hiffaavan viltin ja ei-vilttiä eron.

Mutta Elmon heikosta liikunnansaannista ja korkeasta energiatasosta johtuen, temppuvinkkejä otetaan vastaan. Elmohan osaa kuolla, olla orava (istuu etutassut ilmassa), antaa tassua, gimme fivet molemmilla tassuilla ja näyttää nenän. Vilkutusta yritin opettaa mut en oikeen tiiä miten joten neovoja siihen otetaan vastaan. :D

1 kommentti:

  1. Opeta jotain takajalkojen käyttöä, hyödyllistä agiliya varten että myös takakropan hallinta on kunnossa. Mä opetin Stepin kiipeämään takaperin ikea rahin päälle, ja nostelemaan vuorotellen takajalkoja, niinkuin poikakoirat kun ne käy pissalla :) Takajalkojen lihastreeniksi käy orava-asennosta seisomaan nousu (siis takajaloille, ilman että etujalat käy maassa, Saran kanssa toimii, Step ei vielä osaa). Toko-juttuja voi treenata kans sisällä, esim. luoksetulon stoppeja ja kaukkareita voi hyvin treenata sisällä, samoin merkkiä ja ruutuakin jos on iso kämppä :)

    VastaaPoista